Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.
Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?
Koeajot
14.02.2017

Can-Am Traxter – Koppimönkkäri vailla vertaa

  • Can-Am Traxter – Koppimönkkäri vailla vertaa
  • Can-Am Traxter – Koppimönkkäri vailla vertaa
  • Can-Am Traxter – Koppimönkkäri vailla vertaa
  • Can-Am Traxter – Koppimönkkäri vailla vertaa
  • Can-Am Traxter – Koppimönkkäri vailla vertaa
  • Can-Am Traxter – Koppimönkkäri vailla vertaa
  • Can-Am Traxter – Koppimönkkäri vailla vertaa

Can-Am Traxter on kolmipaikkainen side-by-side –mönkijä, jolla pysyy hyvin kaupunkiliikenteen vilinässä ja viihtyy soramontun kupeessa.

Can-Amin Defender-malli on ristitty tätä nykyä Traxteriksi. Vaikka nimi on uusi, kokoonpano on melko tavalla samankaltainen Defenderin kanssa. Traxter Pro on kolmipaikkainen kuudenkympin traktorimönkijä, jonka kyydit takaa 800-kuutioinen V2. Teholukemaa ei valmistajan toimesta ilmoiteta, mutta vääntömomentti on 68 Nm.

Can-Amin uutuusmalli edustaa uutta 60-kilometrin traktoriluokkaa, mikä tarkoittaa, että sillä saa ajella normaalin liikenteen seassa maksimissaan 60 km/h. Tämä laajentaa käyttötarkoitusta entisestään, sillä viittäkymppiä sahaamalla matka ei meinaa oikein edistyä.

Kolmipaikkainen Traxter on yllättävän monipuolinen mönkijämalli. Sillä hoitelee metsässä möyrimisen ja pihan auraamisen lisäksi vaikkapa lasten kyydityksen päiväkotiin. Kopissa tosin riittää ääntä, joten romanttiset keskustelutuokiot kauniissa maisemissa kannattaa unohtaa.

Pätevä nelivetojärjestelmä

Can-Am Traxter – Koppimönkkäri vailla vertaa

Maastossa Traxter menee ketterästi. Nelivetojärjestelmä on monipuolinen ja oikea ajotila löytyy käytännössä jokaiseen ajosuoritteeseen. Etutausauspyörästössä on Visco-Lok ja takapyörille voi valita lukituksen. Vetotiloja on yhteensä neljä ja vaihteistosta löytyy hidas ja nopea alue.

Oli kyseessä sitten kantoinen metsäautotie tai koskematon korpimaa, etenee Can-Am Traxter mukisematta. Maavaraa on 280 mm, joten ihan pienimpään kuoppaan sillä ei kiinni jää. Etupyörät kääntyvät jyrkästi, minkä ansiosta se kääntyy maastossa ahtaassa tilassa. Tämä tuo lisää hauskuutta myös liukkaalla sikailuun, sillä mönkkärin saa oikenemaan aivan tappisladista.

Vaikka Traxterin ratissa alkaa helposti lapsettamaan, on se tehty raakaan työkäyttöön. Kuormauskapasiteetti on kunnioitettavat 616 kg ja lavalle saa heittää 390 kg kuljetettavaa. Hinauskapasiteetti on 900 kg, joten leikkikaluksi se on varsin järeä sellainen. Bensaakin tankkiin mahtuu 40 litraa, joten pitkä työpäivät hoituvat ilman välitankkauksia.

Can-Am Traxter on varsin viehättävä yhdistelmä hauskaa leikkikalua ja järkälemäistä työkonetta. Mikään crossilaite se ei toki ole, mutta mikäli kuski sille päällä sattuu, voi sillä piipahtaa huoletta hiekkamontulla ilakoimassa.

Tuomas Rajala

 

Can-Am Traxter Pro:

Moottori:799 cm3 V2-moottori
Vaihteisto:Pro-Torq -vaihteisto
Voimansiirto:2WD- tai 4WD-tilaan kytkettävä, Visco-Lok QE etutasauspyörästö
Etujousitus:A-kaksoistukivarsi, joustomatka 254 mm
Takajousitus:TTA-HD, joustomatka 254 mm
Renkaat (etu/taka):Maxxis Coronado 27” x 9” x 14” / 27” x 11” x 14”
Akseliväli:2115 mm
Maavara:280 mm
Kuormauskapasiteetti:616 kg
Vetokyky: 907 kg
Hinta:18 190€
Tuomas - Rajala
Tuomas Rajala on auto- ja moottoripyörämies, jonka mielestä leluja ei koskaan voi olla liikaa. Hän kärsii kroonisesta ostohumalasta ja päivät kuluvat selaillen uusia leikkikaluja. Autotallista löytyy Toyota Land Cruiser ja Mini Cooper S Clubman. Katupyörinä toimivat Honda CBR1000RR ja rakenneltu Yamaha XJR. Kurahommat hoidellaan Honda CRF450R:llä.

Nettimoton käyttäjien antama arvosana motomallille: Can-Am Traxter

     
3
Lue käyttäjäarvostelut tai kirjoita oma »

Myytävät Can-Am Traxter -motot

Katso kaikki »

LUE MYÖS:

Lisää vinkkejä

Kaikki vinkit »

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.