Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.
Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Myy motosi nopeammin!

Ilmoituksesi huomataan paremmin, kun kiilaat sen etusivulle tai hakutulosten kärkeen. Nostot maksavat vain muutaman euron. Voit maksaa helposti lähes kaikilla yleisillä maksutavoilla.

Hakutulosten Ohituskaista
Kiilaa keulille hakutulossivuilla

Ohituskaistalla ilmoituksesi kiilataan hakutulosten kärkeen myös silloin, kun käyttäjät etsivät ilmoituksesi kaltaista motoa.

Hinta alkaen 9,90 € / viikko.
Nosta Ohituskaistalle
Hakutulokset
Näyteikkuna
Näkyvyyttä ilmoituksellesi Nettimoton parhailla paikoilla

Nosta ilmoituksesi näyteikkunaan ja se todella huomataan! Näkyvyys etusivulla ja muilla näyteikkunapaikoilla jaetaan tasan kaikkien noston ostaneiden ilmoitusten kesken kampanjan aikana.

Hinta alkaen 5,90 € / 24 tuntia
Nosta Näyteikkunaan
Etusivu
YleistäOhituskaista Nostettu ilmoitus näkyy Ohituskaistalla, kun se sopii käyttäjän antamiin hakuehtoihin. Mikäli sopivia Ohituskaista-ilmoituksia on useampia, näkyvyys jaetaan tasapuolisesti. Näkyvyys Ohituskaistalla alkaa heti maksun jälkeen.

Näyteikkuna Vapaat paikat näyteikkunoissa täytetään tasaisesti kaikista aktiivisista Näyteikkuna-ilmoituksista. Mikäli ilmoituksia on enemmän kuin vapaita paikkoja näkyvyys jaetaan tasapuolisesti. Ilmoituksen sijainti Näyteikkunassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa. Kaikki näyteikkunan aktiiviset ilmoitukset löytyvät sivulta https://www.nettimoto.com/nayteikkuna/kaikki. Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat etusivun kuvanostoista. Näkyvyys Näyteikkunassa alkaa heti maksun jälkeen.

Ohituskaistan tai Näyteikkunan ostaminen jatkaa ilmoituksen normaalia voimassaoloaikaa korostuksen päättymiseen saakka, jos ilmoitus on päättymässä aiemmin.

Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.

Maksutavat Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Voit myös käyttää mobiilimaksua. Vaihtoehdoista kerrotaan tarkemmin maksun yhteydessä.

Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon. Yhteydenotto
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.