Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.
Siirrymme Nettimotossa käyttämään Alma-tunnusta.
Close
Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?
MAINOS
Muut jutut
23.09.2022

Pihatöihin, kuljetukseen, koulumatkalle... Access Motor -mönkijästä on moneksi

  • Pihatöihin, kuljetukseen, koulumatkalle... Access Motor -mönkijästä on moneksi
  • Pihatöihin, kuljetukseen, koulumatkalle... Access Motor -mönkijästä on moneksi
  • Pihatöihin, kuljetukseen, koulumatkalle... Access Motor -mönkijästä on moneksi

Traktorimönkijä on monipuolinen kulkupeli, joka palvelee työssä ja vapaa-ajalla.

Kaupallinen yhteistyö: Sumeko Oy

Tähän aikaan vuodesta lehdet täyttävät pihamaan, laituri pitää nostaa talviteloille ja vene siirtää rannasta suojaan. Syksy tuo mukanaan monia raskaita hommia. Mitä jos ne saisi hoidettua samalla pelillä, jolla nuori voi kulkea koulumatkat ja lumityötkin onnistuvat?

Traktorimönkijä on monipuolinen ajoneuvo, joka helpottaa kaikkien perheenjäsenten arkea. Se on omiaan isommissa pihatöissä, ja perävaunulla varustettuna esimerkiksi polttopuiden ja risukasojen siirtely onnistuu hetkessä.

Kompakti menopeli soveltuu lisäksi erinomaisesti paikasta toiseen kulkemiseen, myös hankalammassa maastossa. Nuorelle se on kätevä tapa kulkea kouluun ja kavereille.

Access Motor -traktorimönkijät on suunniteltu käytännöllisiksi ja helppokäyttöisiksi sekä aikuisille että mopoikäisille. Kaikki Access Motor -mönkijät rekisteröidään kahdelle käyttäjälle, ja ikäraja kuljettamiseen on 15.

Suunniteltu moneen menoon

Pihatöihin, kuljetukseen, koulumatkalle... Access Motor -mönkijästä on moneksi

Access Motor -malliston kulmakivet ovat Adventure 600 STD, Adventure 600 EPS ja Adventure 800 EPS. Mönkijöiden ominaisuudet tekevät niistä hyvin muunneltavia työ- ja vapaa-ajan tarkoituksiin ympäri vuoden.

Laitteet ovat keveytensä ja pienen kääntösäteensä ansiosta ketteriä ja vaivattomia käsitellä. Myös nuorten kuskien on helppoa ja turvallista ottaa traktorimönkijä haltuun.

Suuri maavara laajentaa käyttöä tasaisilta teiltä maastoajoon. Märkäkytkin tekee liikkeelle lähdöstä sulavaa ja säästää variaattorin vetohihnaa. Enimmäisnopeus tieliikenteessä on 60 km tunnissa.

Kaikissa malleissa on vakiona vankat etu- ja takatavaratelineet ja käsisuojat. Lisäksi mukana on tehokas laturi, jonka ansiosta virtaa riittää lisävarusteille, kuten työvaloille tai kahvanlämmittimille.

Modernilla ulkokuorella varustettu tarmonpesä on saatavilla mustana ja valkoisena.

Tukena suomalaista osaamista

Taiwanilaisen Access Motorin mönkijöitä myydään yli 40 maassa. Suomeen mönkijöitä tuo alan pitkän linjan toimija Sumeko Oy. Luotettavan maahantuojan ansiosta varaosien saatavuuteen voi luottaa. Laitteiden huoltoverkosto kattaa koko maan.

Traktorimönkijät rekisteröidään traktoreiksi, minkä ansioista niiden käyttökulut pysyvät matalina. Turvaa ajoneuvon hankintaan lisää Access Motor -mönkijöiden kahden vuoden takuu. Takuulla ei ole kilometrirajoitusta, joten se säilyy täyden ajan menopelin käyttömäärästä riippumatta.

Traktorimönkijä on erinomainen hankinta, sillä samassa paketissa saa kulkuneuvon, piha- tai mökkiapurin ja työkoneen.

Tutustu Access Motor -traktorimönkijöihin >>

Katso Access Motorin Adventure-traktorimönkjät Nettimotossa >>

Sumeko Oy on suomalainen, vuonna 1963 perustettu vapaa-ajan laitteiden ja koneiden edustaja ja asiantuntija, jonka tuotemerkkejä ovat Access Motor -mönkijöiden lisäksi Kawasaki-moottoripyörät, -vesiskootterit ja -mönkijät, japanilaiset Tohatsu-perämoottorit sekä suomalaiset Alutroll-alumiiniveneet. Sumeko Oy on osa SGN Groupia, joka on vuonna 1933 perustettu suomalainen kaupan alan perheyritys.

 

Myytävät Access Motor -motot

Katso kaikki »

LUE MYÖS:

Lisää vinkkejä

Kaikki vinkit »

Katsotuimmat ilmoitukset

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.