You have an incomplete ad. What do you want to do?
Uutiset
09.06.2021

Hyvästit vanhalle Nettimotolle! Tutustu uuteen sivustoon

  • Hyvästit vanhalle Nettimotolle! Tutustu uuteen sivustoon
  • Hyvästit vanhalle Nettimotolle! Tutustu uuteen sivustoon
  • Hyvästit vanhalle Nettimotolle! Tutustu uuteen sivustoon
  • Hyvästit vanhalle Nettimotolle! Tutustu uuteen sivustoon

Nettimoto uudistuu tänä kesänä. Uusi sivu on ollut käytössä ns. beta-versiona parin kuukauden ajan. Olemme saaneet hyvää palautetta, mutta toki meiltä on kysytty sitäkin, miksi muutamme hyvin toimivaa palvelua.

Uudistukselle oli selvät perusteet, sillä Nettimoton ydin on pysynyt ennallaan vuosikausia ja tekninen toteutus vanhenee väistämättä ajan mittaan. Uudistuksessa yhdistetään tähän asti erilliset työpöytä- ja mobiiliversiot yhdeksi Nettimotoksi, yhteen osoitteeseen. Halusimme tuoda kaikki ominaisuudet mobiilikäyttäjien ulottuville, kun aiemmin puhelimella tarjonta on ollut työpöytäversiota riisutumpaa. Osa muutoksista taas on tapahtunut käyttäjille näkymättömissä pellin alla, kuten parannukset tietoturvaan.

Olemme keränneet teiltä asiakkailtamme palautetta palvelun toimivuudesta. Kiitokset jokaisesta arvokkaasta kommentista! Erityisesti uskolliset käyttäjät, jotka tuntevat palvelun läpikotaisin, ovat huomanneet muutokset: tyytyväisimpiä ovat olleet mobiililaitteita käyttävät, työpöytäkoneella selaavien antaessa hieman kriittisempiä arvioita. Palautteiden perusteella on jo tehty muutoksia ja kehitys tietysti jatkuu tulevaisuudessakin.

Samat toiminnot kaikilla laitteilla

Hyvästit vanhalle Nettimotolle! Tutustu uuteen sivustoon

Mobiilikäyttäjien hyvät kokemukset ovat meille mieluisa uutinen, sillä palvelua on käytetty jo vuosia selvästi enemmän puhelimella. Uudistuksen ansiosta kaikki ominaisuudet ovat käytössä laitteesta riippumatta.

Nostimme paremmin esiin myös omistajan hyödylliset lisäpalvelut OmaNettixissä. Ylävalikon Omat -linkin kautta voit esimerkiksi hakea ilmaisen hinta-arvion moottoripyörästäsi.

Jatketaan tästä! 

Nettimoton kehitys jatkuu. Haluamme myös tästä eteenpäin tarjota moottoripyörien kaupankäyntiin markkinoiden parhaan palvelun ja vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. 

Nettimoto toimii eräänlaisena pilottina, jonka kehitystä ja havaintoja sovellamme lähiaikoina myös muiden markkinapaikkojen kehitykseen.

 

Also read:

More tips

All tips »
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.