Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 
 • Jätä ilmoitus

  Nettimotossa ilmoittaminen on yksityisille maksutonta. Kaupat hoidat helposti ja turvallisesti sähköisellä kauppakirjalla.

  Jätä ilmoitus

  Tarkista ajoneuvosi arvo

  km
  Tarkista ajoneuvosi arvo

  Ajoneuvosi tiedot lisätään OmaNettix-palveluun, jossa saat ilmaisen hinta-arvion.

  Ajoneuvon myynti Nettimotossa - näin se käy

  • Tarkista ajoneuvosi hinta-arvio

   Saat maksutta Nettimoton dataan pohjautuvan arvion hinnasta. Lisäät vain ajoneuvosi tiedot: rekisterinumeron ja matkamittarilukeman OmaNettixiin. Voit myös katsoa mallia muista vastaavista ilmoituksista.

   Tee hinta-arvio OmaNettixissä
  • Lisää ajoneuvosi myyntiin

   Ilmoituksen tekeminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista. Suurin osa ajoneuvosi tiedoista päivittyy automaattisesti rekisterinumerolla. Panosta hetki kuvaustekstin muotoiluun ja kerro kaikki olennainen ajoneuvostasi. Muista myös hyvät kuvat!

  • Herätä luottamus Helpot kaupat -merkillä

   Helpot kaupat -merkki ilmoituksessa kertoo, että olet valmis hoitamaan kaupan paperityöt tekemällä sähköisen kauppakirjan, johon ajoneuvosi oikeat tiedot tulevat automaattisesti Traficomin rekisteristä. Saat merkin, kun jätät ilmoituksen ja valmistelet kauppakirjaluonnoksen odottamaan ostajan löytymistä.

   Tutustu sähköiseen kauppakirjaan
  • Anna Nettimoton tehdä tehtävänsä

   Noin 250 000 kävijää vierailee Nettimotossa joka viikko. Uudet ilmoitukset nousevat listojen ja hakujen kärkeen, joten niitä luetaan runsaasti. Myöhemmin voit vauhdittaa näkyvyyttä muutaman euron maksavilla nostoilla.

  • Kun löydät ostajan

   Kauppakirja kannattaa aina tehdä, koska se tuo turvaa sekä myyjälle että ostajalle. Sähköisellä kauppakirjalla hoidat homman ohjatusti vaikka kännykällä. Suurin osa tiedoista haetaan automaattisesti rekisteristä. Myös myynti-ilmoitus jää talteen.

   Tee sähköinen kauppakirja OmaNettixissä

  Palvelut motoliikkeille

  Nettimotossa myydään vuosittain noin 80 000 ajoneuvoa, joista noin puolet on yksityisten ilmoittajien myymiä ja puolet ajoneuvoliikkeiden. Tällä hetkellä kaupan on melkein 20 000 kohdetta. Motoliikkeen edustajana löydät meiltä ratkaisut tarpeisiisi, olipa varastossasi 5, tai 500 ajoneuvoa. Ota yhteyttä myyntiimme, niin räätälöidään juuri teidän liikkeille sopiva paketti.

  Lue lisää
  Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot OmaNettix – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
  kaupankäyntiin
  Nettimoto.com
  mobiililaitteissa