Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.
Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Jätä ilmoitus

Nettimotossa ilmoittaminen on yksityishenkilöille maksutonta. Kaupat hoidat helposti ja turvallisesti sähköisellä kauppakirjalla.

Jätä ilmoitus

Tarkista ajoneuvosi arvo

km

Yksityishenkilönä voit tallentaa ajoneuvosi tiedot ja hakea maksuttoman hinta-arvion.

Ajoneuvon myynti Nettimotossa - näin se käy

 • Tarkista ajoneuvosi hinta-arvio

  Saat maksutta Nettimoton dataan pohjautuvan arvion hinnasta. Lisäät vain ajoneuvosi tiedot: rekisterinumeron ja matkamittarilukeman. Voit myös katsoa mallia muista vastaavista ilmoituksista.

  Tee hinta-arvio
 • Lisää ajoneuvosi myyntiin

  Ilmoituksen tekeminen on yksityiskäyttäjälle ilmaista. Suurin osa ajoneuvosi tiedoista päivittyy automaattisesti rekisterinumerolla. Panosta hetki kuvaustekstin muotoiluun ja kerro kaikki olennainen ajoneuvostasi. Muista myös hyvät kuvat!

 • Herätä luottamus Helpot kaupat -merkillä

  Helpot kaupat -merkki ilmoituksessa kertoo, että olet valmis hoitamaan kaupan paperityöt tekemällä sähköisen kauppakirjan, johon ajoneuvosi oikeat tiedot tulevat automaattisesti Traficomin rekisteristä. Saat merkin, kun jätät ilmoituksen ja valmistelet kauppakirjaluonnoksen odottamaan ostajan löytymistä.

  Tutustu sähköiseen kauppakirjaan
 • Anna Nettimoton tehdä tehtävänsä

  Noin 250 000 kävijää vierailee Nettimotossa joka viikko. Uudet ilmoitukset nousevat listojen ja hakujen kärkeen, joten niitä luetaan runsaasti. Myöhemmin voit vauhdittaa näkyvyyttä muutaman euron maksavilla nostoilla.

 • Kun löydät ostajan

  Kauppakirja kannattaa aina tehdä, koska se tuo turvaa sekä myyjälle että ostajalle. Sähköisellä kauppakirjalla hoidat homman ohjatusti vaikka kännykällä. Suurin osa tiedoista haetaan automaattisesti rekisteristä. Myös myynti-ilmoitus jää talteen.

  Tee sähköinen kauppakirja
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.