Tervetuloa Alma Ajo -käyttäjäksi!

Olet kirjautuneena Alma-tunnuksella
Käyttääksesi Alma Ajo -palveluita, sinun tulee hyväksyä Käyttöehdot.

Tervetuloa

Olet luonut Alma-tunnuksen .
Vahvista vielä sähköpostiosoitteesi ennenkuin voit käyttää tunnustasi.
Sähköpostiisi on lähetetty ohjeet vahvistamista varten.
Dukopart Oy, Mestarinkatu 16-17, 15800 Lahti
Dukopart Oy
Kaikki automme: www.dukopart.fi
2 MOTOT
Citycoco HB1
1 590

Citycoco HB1

SÄHKÖSKOOTTERI 1000W 1 x 20ah YHZ-14 RED Citycoco harley 2022
  • 2022
  • Sähkö
  • Takaveto

LISÄTIEDOT: Osta verkkokaupastamme:
https://www.rengasonline24.fi/kauppa/S%C3%84HK%C3%96SKOOTTERI-1000W-1-x-20ah-YHZ-14-RED-Citycoco-harley-2022-p488722627

SÄHKÖSKOOTTERI 1000W 1 x 20ah YHZ-14 RED Citycoco harley 2022

Sähköskootteri vauhdikkaaseen ajoon kahdella valtavalla 20ah akulla! YHZ-14 sähköskootterissa yhdistyvät luotettava ja vääntävä sähkömoottori, sekä pitkäikäinen ja kestoinen 20ah:n akku . Akku on sijoitettu penkin alle, josta akku on myös helppo ottaa latausta ja säilytystä varten mukaan kotiin. YHZ-14 sähköskootteri on varustettu lisäksi 10" alumiinivanteilla sekä leveillä erikoiskuvioiduilla renkailla joiden pito on erinomainen niin asfaltilla kuin sorallakin.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön sekä käytettäväksi päällystämättömillä teillä.

Ajomukavuuden takaa myös etujousitus sekä takajousitus ja suurikokoinen kahden henkilön pehmustettu penkki, jossa myös selkänoja lisänä. Takana matkustavalle on myös moottoripyöristä tuttuun tapaan taitettavat jalkatapit joissa pitävä kuviointi ettei jalat pääse lipsahtamaan.

Vaikka vauhti onkin aina se tärkein osuus, niin pysähtyäkin pitää! YHZ-14 sähköskootterin tehokkaan jarrutuksen takaavat levyjarrut sekä edessä ja takana.

Ajaminen on helppoa, käännät vain virta-avaimesta virrat päälle ja väännät kahvasta. Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön sekä käytettäväksi päällystämättömillä teillä. Edessä ajovalona toimii erittäin tehokas led-ajovalo, jonka ansiosta näet ajella myös pimeällä ja sinut myös erotetaan hyvin. Lisäksi edessä ja takana on sivuvilkut joita hallinnoit omalla vilkkukytkimella ohjaustangosta. Tämä lisäksi myös jarruvalo löytyy perästä jolla viestit muille liikenteessä oleville että olet pysähtymässä.

Ajoasento jäljittelee aitoa moottoripyödää ulkonäön lisäksi, ja näinolleen saatkin mieluisan ja turvallisen ajoasennon YHZ-14 sähköskootterissa, jolloin pystyt myös hallitsemaan vauhdin tuomia ajo-ominaisuuksia paremmin.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön sekä käytettäväksi päällystämättömillä teillä.. Sähköskootteri on varustettu pitkälle kehitetyllä ja hyvin vääntävällä 1000W sähkömoottorilla, joka on integroitu takavanteeseen. Tehtaalla asennettu elektroninen kontrollibokosi, eli ohjainyksikkö on rajoitettu siten että tehdasasetusten mukaisesti et pysty ajamaan yli 25km/h. Toki jos ajelet suljetuilla ajoreiteillä ilman muuta liikennettä, niin omalla vastuulla toki tämänkin pystyt ohittamaan ja poistamaan rajoituksen kokonaan, ja silloin sähköskootteri kulkee jopa 40km/h.

Koska Suomen tiet ja kulkeminen ei aina ole mitään pikaisen pyrähdyksen luokkaa, niin olemme myös yhdessä tehtaan kanssa huomioineet tämän ja tämän uuden, vuoden 2021 mallin YHZ-14 sähköskootterin saatkin kahdella akulla varustettuna. Tämä tarkoittaa sitä että jalkatilassa oman lukittavan kannen alla on suurikokoinen akku joka on irroitettavissa helposti ja otettavissa mukaan latausta varten, ja tämän lisäksi myös satulan alla on kahvallinen ja lukittava akku jonka myös saat helposti mukaasi. Samanaikaisesti akkuja ei pysty käyttämään vaan kun toisesta akusta alkaa virta olla vähissä, niin kytket toisen akun käyttöön nopeasti vain virtajohdon liittämällä.

Tämä skootterin toimitetaan kahdella suurimmalla akkumallilla, eli sähköskootterin mukana tulee 1 x 20h lattiamallin akku sekä lisäksi 1 x 20ah satulan alle asetettava akku, ja optimaalisissa oloissa maksimissaan 90kg;n painoisella kuljettajalla tämä tarkoittaa jopa 100km:n ajomatkaa kun molemmat akut on täyteen ladattuina ja saaneet alkulataukset suoritettua tehtaan mukaisesti.

Lithium-akut ovat erittäin pitkäikäisiä ja niiden virranluovutus- sekä tallennuskyky ovatkin erinomaisia, sekä lisäksi myös kokoonsa nähden keveitä käsitellä ja kuljettaa. Lithium-akuissa on muistettava se että silloin kun niitä aletaan käyttämään, on ensimmäisten latausten ja latauskapasiteetin kyky vain n.70% todellisesta. Todellinen varauskyky tuleekin vasta muutaman tyhjentymisen sekä täyteen lataamisen jälkeen tehokkaimmaksi, kuten vanhemmissa matkapuhelimissakin aikanaan oli. Lisäksi akkuja pitää ladata säännöllisesti silloinkin kun niitä ei käytetä, eli esimerkiksi talviaikaan on akkuja ladattava sillointällöin täyteen jotta niiden varauskyky pysyy tehokkaimpana.Sähköskootteri YHZ-14 toimitetaan suurikokoisilla 10" alumiinivanteilla sekä erittäin leveillä kuvioiduilla renkailla. Moni on varmasti ihmetellyt kun on ensimmäisiä kertoja ottanut sähköskootteria käyttöön, että ajo on hieman "pomppivaa". Tämä johtuu täysin siittä että renkaat tulevat aina "tuoreina" valmistajilta ja ne asennetaan välittömästi vanteilleen. On syytä huomioida että rengaspaineita ei nosteta suositeltua korkeammaksi, sillä renkaiden pitää asettua paikoilleen vanteellen rauhassa. Tämä tarkoittaa sitä että tuo "pomppiminen" poistuu ohjeiden mukaisesti käytettynä n.100 - 200 kilometrin ajon jälkeen, kunhan paineet on pidetty ohjeiden mukaisena ja sisäänajo on suoritettu rauhallisesti ilman "crossiratoja". Suurikokoiset renkaat sekä näyttävät alumiinivanteet yhdessä takaavat erinomaisen pidon sekä märällä ja kuivalla tiellä, myös hiekkatiellä.

Koska näyttävä YHZ-14 sähköskootteri on varmasti myös varkaiden mieleen, on siihen asennettuna oma varashälytin joka on yhdistetty kovaääniseen äänimerkkiin. Tällöin kun voro koittaa viedä skootteriasi niin alkaa jumalattoman kova mekkala jotta varmasti naapurusto sekä itse havahdut siihen että menopeliäsi yritetään luvatta ottaa käyttöön. Silti pitää muistaa että vaikka miten varautuisit myös tähän ja muihin tiellä liikkuviin, niin suosittelemme toki oman skootterisi vakuuttamista jolloin myös oma ajamisesi aiheuttama mahdollinen vahinko ei pääse yllättämään liikoja.YHZ-14 Sähköskootterit valmistetaan Kiinassa, Zhejiang:in kaupungissa, ja valmistaja onkin jo useita vuosia erikoistunut ainoastaan sähköisten menopelien valmistukseen ja vienyt osaamisensa ansiosta myös kehitystä eteenpäin jotta menopelit olisivat mahdollisimman turvallisia ja osiltaan kestäviä sekä laadukkaita. YHZ-skoottereita toimitetaan ja valmistetaan globaalisti eri maiden markkinoille kymmeniä tuhansia vuosittain ja niiden suosio vain kasvaa myös Suomen liikenteessä joka vuosi suuremmaksi.YHZ-14 Sähköskootteri on CE-hyväksytty ja testaukset läpikäynyt EU-alueelle sekä Suomeen. Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön sekä käytettäväksi päällystämättömillä teillä.

YHZ-14 RED Sähköskootteri:

Moottorin teho: 1000W
Akku: 1 x 20ah 60V / 1 x 1,2 kwh
Laturi 5Ah - Paranneltu ja tehokkaampi laturi jolla akun lataaminen sujuu entistä nopeammin!
CE + EEC
Latausaika n.4h/akku (20ah)
Ajomatka toimituksen mukana tulevalla akulla n.50km (1 x 20ah)
Istuimen korkeus 700mm
Paino 65kg (omapaino ilman akkua)
Kuljettajan maksimipaino valmistajan suosittelemana 150kg, todellinen kantavuus 200kg.
Toimituksen mukana tulee oma nopea laturi
Akseliväli 1296 mm Alumiinivanteet 10"
Nopeus rajoitettu max 25km/h
Nousukyky max. 20 astetta.
Alumiinivanteet 10"
Jousitus edessä ja takana
Levyjarrut edessä ja takana
Varashälytin
Äänimerkki
Suuntavilkut edessä ja takana
Jarruvalot
Led-ajovalo
Jalkatapit takana matkustavalle
Selkänoja pehmustein
Tuplapenkki kahdelle, takapenkin pituus 34cm ja leveys 19cm
Lukittava kuljetustila penkin alla pienille tavaroille.Sähköskootterin akun oikeaoppinen lataaminen / käyttöön ottaminen, jotta saat kaiken hyödyn mukana toimitettavasta sähköskootterin akusta/akuista.


Sähköskootterin akut tulevat skootterin toimituksen mukana n.50% varaustilassa. Litiumakku itsessään ei tarvitse niinsanottua "sisäänajoa", mutta oikeaoppinen tasapainotus virrankulussa tulee vasta muutaman käyttökerran jälkeen. Käyttämättömän akun kennot ovat hieman epätasapainossa, ja kun akku saa allensa muutaman täyteen lataamisen ja purkamisen niin alkaa varauskyky olla tehokkaimmillaan. Mikäli skootterisi siis ei ensimmäisillä ajokerroilla anna viellä kunnolla virtaa ajomatkoille, niin tämä on täysin asiaankuuluvaa. Litium akkujen tasapainotuksessa maksimoidaan akun käyttöiän maksimoiminen, myös käyttöiän suhteen.
Ennen ensimmäistä ajokertaa tulisi toimita siten, että laitat akun laturiin ja lataat sen 100% täyteen kunnes laturin merkkivalo ilmoittaa että lataus on suoritettu loppuun. Tämänjälkeen irroitat akun laturista, ja annat akun jäähtyä rauhassa huoneenlämpöiseksi (n.1-2h). Tänä jäähtymisaikana myös akun kennot ehtivät tasapainottumaan.
Kun jäähtyminen on suoritettu, kytke akku skootteriin mutta käytä vain noin 10-20% akun varauksesta. Yritä ensimmäisillä käyttökerroilla siis välttää rasittamasta akkua liikaa, ja älä ajele täydellä kaasulla liikaa akkua rasittavasti. Ajamisen jälkeen anna akun jäähtyä noin 1h, ja kytke se uudelleen laturiin, ja lataa se uudelleen 100% täyteen. Tämä tulisi toistaa n. 5 kertaa ensimmäisillä käyttökerroilla, ja samaten välttää akun maksimaalista rasitusta.

Ajomatka ilmoitettu aina valmistajan ilmoittamissa optimaalisissa ajo-olosuhteissa. Tämä tarkoittaa akun rasittamista YHZ-14 sähköskootterilla, tasaisella kitkattomalla alustalla, ja kuljettajan omapainon ollessa n.75kg. Ajo-olosuhteet, sekä käyttöympäristön lämpötila vaikuttavat huomattavasti ajokilometreihin, ja myös täydellä kaasulla ajaminen. Tämä tarkoittaa sitä että esimerkiksi 100kg painoinen kuljettaja, joka ajelee vaihtelevissa olosuhteissa (vastatuuli/kitkapinta tiessä/rengaspaineet/kaasunkäyttäminen/ylämäet/tms) tuo ilmoitettu kilometrimäärä voi muuttua voimakkaasti. Omilla ajotavoilla pystyt vaikuttamaan ajomäärään huomattavasti, ja akkujen oikealla tasapainottamisella käyttöönottovaiheessa myös lisäämään akkujen käyttöikää huomattavasti.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön sekä käytettäväksi päällystämättömillä teillä.

Ota yhteyttä
Muu merkki Muu malli
695

Muu merkki Muu malli

Uusi Sähköpotkulauta 1000w- ilman käsirahaa 17eur/kk
  • 2022
  • Sähkö
  • Ketjuveto

LISÄTIEDOT: Tämä löytyy heti Lahden liikkeestä
Klikkaa tästä verkkokauppaamme: https://www.rengasonline24.fi/kauppa/Uusi-tehokas-S%C3%A4hk%C3%B6skootteri-1000W-p357207368

Rekisterissä
Ei vaadi rekisteröimistä

Liikennevakuutus voimassa
Ei vaadi liikennevakuutusta
Katsastettu
Ei vaadi katsastusta

Uusi sähköskootteri 1000 watin tehokkaalla sähkömoottorilla. Skootterissa on 36 voltin akku, joka koostuu kolmesta 12 voltin akkusta 12 Ah. Yhdellä latauksella ajelee noin 30 km päähän (vaihtelee kuljettajan painon ja maaston mukaan). Latausaika on noin 6 - 7 tuntia täyteen asti. Nopeus voidaan säätää nopealle tai hitaalle. Nopeus hitaalla puolella on 5 km / h ja nopealla puolella 25 km / h. Skootterissa on mukava satula, jota voidaan säätää pikalukituksella. Skootterin saa taitettua helposti erittäin pieneen tilaan. Skootterilla on mukava ajella myös kuoppaista tietä, koska siinä on erittäin hyvä iskunvaimennus.

Tekniset tiedot:

Moottori: 1000 W
Jäähdytys: ilmajäähdytteinen
Akku: 3 x 12 V / 12 Ah
Etujarru: levyjarru
Eturenkaat: 10 "tuuman // 02:50 - 10
Takarenkaat: 10 "tuuman // 02:50 - 10
Istuinkorkeus: säädettävissä (80-94 cm)
Paino: 38 kg

Pakkaus sisältää:

1 x Sähköskootteri
1 x 36V akku
1 x Säädettävä istuin
2 x Avain
1 x Laturi
1x Työkalusarja
Toimitetaan asiakkaalle kokoamattomana tehtaan paketissa
Mahdollinen nouto Lahdesta koottuna, hintaan lisätään luovutushuolto 50eur.
Huolto sisältää:
Laitteen kokoonpanon
Laitteen tarkastuksen ja koeajon
Akun lataamisen
Akulle 6kk takuu

Ota yhteyttä
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.