ID 2380540
Päivitetty 31.08.2021

Yamaha FJR

1300
22 998 €
TAKUU
  • Yamaha FJR
  • Yamaha FJR
  • Yamaha FJR
Harmaa metalliväri katu/matka/sport moottoripyörä
Ei rekisterissä (Ajamaton ajoneuvo)  - Turku, Varsinais-Suomi
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2020
Mittarilukema
Ei ilmoitettu
Moottori
1 300 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Takuu
24 kk
Vetotapa
Kardaaniveto
Toimistomaksu
300 €
Saatavuus
1 viikko tilauksesta
Varusteet
Varusteet
12V ulosotto
Kahvanlämmittimet
Lukkiutumattomat jarrut (ABS)
Sähkökäynnistys
Huoltokirja
Luistonesto
Sivulaukut
Vakionopeussäädin
12V ulosottoKahvanlämmittimetLukkiutumattomat jarrut (ABS)SähkökäynnistysHuoltokirjaLuistonestoSivulaukutVakionopeussäädin
Lisätiedot
Lisätiedot

Ei päämäärä, vaan matkanteko on tärkeää Maittavaa matkantekoa


Kuluneen vuosikymmenen aikana Yamaha FJR 1300 on muodostunut käsitteeksi matkamotoristien keskuudessa. Tuhannet tyytyväiset käyttäjät ovat nauttineet sen superport-suorituskyvystä ja rennosta ajomukavuudesta lukemattomilla matkoilla ja retkillä.


Se on mitoitettu ja suunniteltu taivaltamaan pitkiäkin matkoja väsymättä ja nopeaan tahtiin. Uuden 6-portaisen vaihteiston ja A&S-luistokytkimen ansiosta sen nelisylinterisen, 1298 cc:n moottorin voimavarat pääsevät entistä paremmin oikeuksiinsa. Tuloksena on entistä ripeämpi kiihtyvyys ja joutuisampi matkavauhti.


Iso 25 litran bensatankki takaa riittävän toimintasäteen ja elektronisesti säädettävällä tuulilasilla varustettu aerodynaaminen kate erinomaisen suojan keliolosuhteita vastaan. Vakionopeuden säädin ja säädettävä istuma-asento varmistavat rennon ja mukavan matkanteon. Uudistettu FJR1300 A tuo matkamoottoripyöräilyyn uuden ulottuvuuden.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä