ID 2817957

Triumph Daytona

675
5 900 €
Musta katu/matka/sport moottoripyörä
80-RGL  - Vantaa, Uusimaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2006
Mittarilukema
32 000 km
Moottori
680 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Ketjuveto
Lisätiedot
Lisätiedot

Myydään siistikuntoinen Daytona triple ajanpuutteen vuoksi. Ollut seisonnassa 2019 lähtien, ja kun ei tällä tule ajettua niin joutaa parempaan kotiin. Pyörä on siisti, mutta muutamia puutteitakin on. Akun kunto on arvoitus. Etujarrut hieman vinkuu, uudet palat saa mukaan, joko asennettuna, tai paketissa jos en ehdi vaihtaa ennen kauppoja.

EDIT -> etujarrupalat (Goldfren Ceramic Carbon) uusittu 05.06.


Huollettu säännöllisesti, öljyt vähintään kerran kesässä. Paranneltu alkuperäisestä mm. Triumphin orggis geelipenkillä, takakatteella, Triumphin race-putkella ja erinäisillä hiilikuitupalikoilla. Takapenkki ja matkustajan jalkatapit tulee myös mukaan, sekä laatikollinen oheiskampetta mm. shifteri, säädettävä ohjausiskari, säädettävät jalkatapit, äänekkäämpi hiilikuituänkkäri jne... Trafista selviää että pyörä on 2-kilpinen. Edellinen kilpi päätyi varkaiden käsiin josta syystä tähän otettiin uusi tunnus. Tällä ei ole kaaduttu.


Viimeisen kuvan HD on myös kaupan.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 117.09 €/kk

SantanderRahoituskumppaniTäsmäluottoKattokorko
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset

Laske vakuutuksen hinta tälle moottoripyörälle

Laske vakuutuksen hinta tälle moottoripyörälle

  • Valitse Suomen suosituin moottoripyörävakuutus. Saat ajokautesi pituuteen istuvan hinnoittelun ja tarpeisiisi räätälöidyn täyskaskon 80 % lähtöbonuksella. Meillä voit maksaa laskusi jopa 12 erässä.
Laske hinta ja osta