Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy motosi -sivulle

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset motouutiset ja kuulumiset kaksipyöräisten alan merkittävimmiltä messuilta ja ...Lue lisäänäyttelyistä. Jos tarkoituksenasi on hankkia oma kaksipyöräinen mutta olet vielä lisätiedon tarpeessa, kannattaa tutustua asiantunteviin motovertailuhin ja katsastaa oppaamme siitä, mitä käytetyn moottoripyörän ostossa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon. Jos olet kiinnostunut kaksipyöräisten maailman tuoreimmista uutisista ja mielenkiintoisimmista uusista moottoripyörämalleista, tai kaipaat vielä lisätietoa oman pyörän valinnan tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Polaris Ranger XP 1000 – Työn raskaan raataja

  Ranger XP 1000 on Polariksen side-by-side-malliston työmyyrä. Tonninen kone toimii sujuvasti niin töissä kuin hauskanpidossakin.

 • LINK

  Polaris 850 RMK Khaos – Äärimmäinen puuterinpöllyttäjä

  Yksi vuoden tärkeimmistä Polaris-uutuuksista on RMK Khaos. 850-kuutioinen kone ja modattu alusta tarjoaa umpilumessa unohtumattomia hetkiä.

 • LINK
  MAINOS
  Video Icon

  Mönkijällä pääsee paikkoihin minne muille vehkeillä ei ole asiaa - katso kuinka traktorimönkijä hyppää!

  Koko mönkijäkaupasta noin 95 prosenttia on T-luokkalaisia, joka tarkoittaa, että mönkijä rekisteröidään traktoriksi, jolloin sillä voi ajaa tieliikenteessä.

 • LINK

  Polaris General XP 1000 – Huligaani ja herrasmies

  Polariksen 1000-kuutioinen General, on mönkijä-maailman crossover, jossa yhdistyvät työkoneen hyödyt ja äärimmäisen hupivehkeen hauskuus.


 • LINK

  Polaris Sportsman 570 6x6 Big Boss – Kuusipyöräinen tuhatjalkainen

  1

  6x6-vetoinen Sportsman Big Boss kuljettaa kaksi matkustajaa ja melkoisen määrän tavaraa tiettömien taipaleiden taakse.

 • LINK

  Polaris XP 1000 EPS Super ATV Edition – Isojalkainen suomonsteri

  Otetaan yksi Polaris Sportsman XP 1000. Lisätään portaalinavat, korotussarja ja tiuhennetaan välitystä. Vielä alle 36” renkaat ja nautinto on valmis.

 • LINK

  Polaris Axys Titan Adventure 800 – Multitalentti crossover

  Polariksen uutuusmalli on monitoimikelkka, jolla onnistuu raskaiden työhommien ohessa sporttinen reittiajo, matkailu sekä puuterilumen pöllytys.

 • LINK

  Polaris RZR 570 – Riiuulle tai rankkaan työhön

  Rinnakkain istuttava traktoriksi rekisteröity RZR 570 on vaihtoehto vaikka mopoautolle. Teinin ajelun lomassa sillä hoituu raskaatkin työhommat.

 • LINK

  Polaris Ranger XP 900 Crew – Kimppakuljetin kuudelle

  Ranger XP 900 Crew-malli on side-by-side-mönkijä kuudelle hengelle. Se soveltuu isompien porukoiden siirtelyyn työmailla ja hankalissa olosuhteissa.

 • LINK
  Video Icon

  Polaris RZR – Ärhäkkä sepelilinko

  Polaris RZR Turbo on hauskinta mitä nelipyöräisten markkinoille on tullut vuosikausiin.

 • LINK

  Polaris Sportsman ACE 570 – Traktori vai rallipeli?

  Polaris Sportsman ACE 570 on täysin uusi konsepti mönkijämaailmassa. Se on turvallisempi, monikäyttöisempi ja myös hauskempi.

 • LINK
  Video Icon

  Polaris Slingshot – Rataohjus kolmella pyörällä

  Polariksen uutta Slingshotia on hankala lokeroida. Kolmipyöräinen aikuisten leikkikalu luokin oman ajoneuvokategoriansa.

 • LINK

  Polaris Scrambler XP 850 LE: Turhuuden ylistys

  Muutama vuosi takaperin vuoden turhakkeeksi valitut mönkijät kärsivät varsinkin kukkahattu-piireissä jopa moottoripyöriä kielteisemmästä maineesta. Soija-laten ryystäjien on helppoa olla lähtökohtaisesti neljällä pyörällä kulkevaa päristintä vastaan. Ja varsinkin silloin kun kyseessä ei ole tieliikenteeseen kelpaava nelipyöräinen.