Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy motosi -sivulle

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset motouutiset ja kuulumiset kaksipyöräisten alan merkittävimmiltä messuilta ja ...Lue lisäänäyttelyistä. Jos tarkoituksenasi on hankkia oma kaksipyöräinen mutta olet vielä lisätiedon tarpeessa, kannattaa tutustua asiantunteviin motovertailuhin ja katsastaa oppaamme siitä, mitä käytetyn moottoripyörän ostossa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon. Jos olet kiinnostunut kaksipyöräisten maailman tuoreimmista uutisista ja mielenkiintoisimmista uusista moottoripyörämalleista, tai kaipaat vielä lisätietoa oman pyörän valinnan tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  MV Agusta Turismo Veloce – Tyylikästä monikäyttöisyyttä

  Nopea matkapyörä. Hauska ja urheilullinen mutkateillä. Sopii myös ratapäiville. Uusi Turismo Veloce on kaikkien aikojen monipuolisin MV Agusta.

 • LINK

  MV Agusta Dragster 800 RR – Röyhkeä ja alaston

  1

  MV Agusta Dragster 800 RR on supersportin ja muskelipyörän äpärälapsi, jonka ulkonäkö varastaa huomion.

 • LINK

  MV Agusta Brutale 800: Etupyörän nostattaja

  MV Agusta nakumallisto täydentyy vihdoin keskiluokan pyörällä. Brutale 800 yhdistää 1000-kuutioisen tehot ja kuusisatasen keveyden.

 • LINK

  Nettimoton tyypit: MV Agusta F4

  Italialaisvalmista MV Agustan viimeisen kymmenen vuoden historiikki on mielenkiintoista luettavaa. Merkki on myyty neljästi eteenpäin ja omistajiin on kuulunut muiden tahojen...