Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy motosi -sivulle

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset motouutiset ja kuulumiset kaksipyöräisten alan merkittävimmiltä messuilta ja ...Lue lisäänäyttelyistä. Jos tarkoituksenasi on hankkia oma kaksipyöräinen mutta olet vielä lisätiedon tarpeessa, kannattaa tutustua asiantunteviin motovertailuhin ja katsastaa oppaamme siitä, mitä käytetyn moottoripyörän ostossa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon. Jos olet kiinnostunut kaksipyöräisten maailman tuoreimmista uutisista ja mielenkiintoisimmista uusista moottoripyörämalleista, tai kaipaat vielä lisätietoa oman pyörän valinnan tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Indian FTR 1200 – Karski flat tracker

  Indian FTR 1200 on ulkomuodoltaan kuin ehta flat Track-kilpuri. Viriili tekniikka takaa, että ulkomuodon lupauksille löytyy myös katetta.

 • LINK

  Ensipuraisussa Indian Scout Bobber

  Vastikään markkinoille saapunut Indian Scout Bobber on jo sellaisenaan tyylipuhdas ilmestys. Rakentelusta kiinnostuneelle se tarjoaa oivan aihion.

 • LINK

  Indian Scout Sixty – Pikku Hiawatha

  Indian Scout Sixty on viime vuonna esitellyn Scoutin pienempi ja edullisempi versio. Hinnasta huolimatta ominaisuuksista ei tarvitse tinkiä.

 • LINK

  Indian Roadmaster – Luksusta Amerikkalaisittain

  Roadmaster on Indianin järein matkapyörä, joka kätkee sisäänsä kunnioitettavat tavaratilat ja isosti Amerikkalaista unelmaa.


 • LINK

  Indian Chief Classic – Amerikan kotka liitää

  Amerikassa pieni ei ole koskaan ollut kaunista. Koolla mitattuna Indian Chief Classic onkin kaksipyöräisten maailmassa kauneinta mitä rahalla saa.

 • LINK

  Indian-moottoripyörät palaavat

  Indianin vuonna 1953 päättynyt taru saa jatkoa. Maailma aiotaan valloittaa perinteitä kunnioittavalla kalustolla.