Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy motosi -sivulle

Taukopaikan artikkelit-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset motouutiset ja kuulumiset kaksipyöräisten alan merkittävimmiltä messuilta ja ...Lue lisäänäyttelyistä. Jos tarkoituksenasi on hankkia oma kaksipyöräinen mutta olet vielä lisätiedon tarpeessa, kannattaa tutustua asiantunteviin motovertailuhin ja katsastaa oppaamme siitä, mitä käytetyn moottoripyörän ostossa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon. Jos olet kiinnostunut kaksipyöräisten maailman tuoreimmista uutisista ja mielenkiintoisimmista uusista moottoripyörämalleista, tai kaipaat vielä lisätietoa oman pyörän valinnan tueksi, kannattaa tutustua Taukopaikan artikkeleihin.

 • LINK

  Husqvarna Vitpilen 701 – Mukillinen raakaa voimaa

  3

  Husqvarna Vitpilen 701 on markkinoiden tehokkain yksisylinterinen tuotantopyörä. 75 hepoa takaa kevyelle pyörälle rivakat kyydit.

 • LINK

  Husqvarna Svartpilen 401 – Notkea nurkkapatriootti

  1

  Husqvarna Svartpilen 401 on uudenlainen näkemys urbaanista kaupunkipyörästä. Kompakti Scrambler on näyttävä ja ketterä peli.

 • LINK

  Tekniikan Maailman koeajo: Husqvarna TE 250 I.E

  Suomi on enduromoottoripyöräilyssä maailman menestynein maa. Eniten maailmanmestaruuksia, peräti kahdeksan, on Juha Salmisella. Saimme tilaisuuden testata Salmisen Husqvarna...

 • LINK

  TM ajettua: Husqvarna Nuda 900

  Husqvarna Nuda 900 on olemukseltaan nakupyörän ja supermoton yhdistelmä. Persoonallisesta ulkonäöstä ei aivan heti osaa päätellä, minkälaiseen ajoon pyörä on suunniteltu, ja...