ID 2862567
Päivitetty 04.09.2022

Suzuki GSX

600 F
2 500 €
  • Suzuki GSX
  • Suzuki GSX
  • Suzuki GSX
  • Suzuki GSX
  • Suzuki GSX
  • Suzuki GSX
  • Suzuki GSX
Musta katu/matka/sport moottoripyörä
54-UFH  - Nousiainen, Varsinais-Suomi
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
1990
Mittarilukema
80 000 km
Tieliikennekelpoisuus
Tieliikennekelpoinen
Moottori
600 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Ketjuveto
Varusteet
Varusteet
Sähkökäynnistys
Sähkökäynnistys
Lisätiedot
Lisätiedot

Elikkäs oman ajokauden päätyttyä ajoltaan vakaa A2 kortilla ajettava säännöllisesti huollettu suzuki olis kaupan, ensi kesäksi saan kortin korotettua joten siksi myyn. Uusihan pyörä ei enää ole mutta ikäisekseen todella hyväkuntoinen ja siisti kun edellisen omistajan toimesta aika laajasti läpikäyty mm: pyörien laakerit, ketjut ja rattaat, takasvingin laakerit ja koiranluiden helat, katteet maalautettu maalarilla (oisko ollut joku toyotan värikartasta valittu musta) takahaarukka, etu ja takavanne pulverimaalattu harmaaksi ja paljon muita yksityiskohtia laitettu esim väliputki ja äänenvaimennin. Kulutusosista ketjut ja rattaat ja jarrut on hyvässä kunnossa, renkaissa on pintaa mutta alkaa olemaan jo jonkun ikäiset. Jos pyörä kiinnostaa niin soittele ja kerron mielelläni lisää. Pari mainittavaa miinusta on että akku alkaa olemaan ehtoopuolella ja ilmeisesti venttilivarren kumit myös kun kylmänä hetken aikaa savuttaa sinistä.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 50.68 €/kk

SantanderTäsmäluottoKattokorko
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset

Laske vakuutuksen hinta tälle moottoripyörälle

Laske vakuutuksen hinta tälle moottoripyörälle

  • Valitse Suomen suosituin moottoripyörävakuutus. Saat ajokautesi pituuteen istuvan hinnoittelun ja tarpeisiisi räätälöidyn täyskaskon 80 % lähtöbonuksella. Meillä voit maksaa laskusi jopa 12 erässä.
Laske hinta ja osta