ID 2854455
Päivitetty 24.08.2022

Skand GoMoto

4,3 Plus
Skand-sähköskootterit ovat saapuneet Hyvinkäälle! Popup Centeriin laajaan valikoimaan kuuluu Skandin laadukkaita sähkö- ja senioriskoottereita. Valikoimasta löytyy tyylikkäitä malleja kaikille ikäluokille
7 690 €
TAKUU
  • Skand GoMoto
  • Skand GoMoto
  • Skand GoMoto
  • Skand GoMoto
  • Skand GoMoto
  • Skand GoMoto
  • Skand GoMoto
Punainen senioriajoneuvo
Hyvinkää, Uusimaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2022
Mittarilukema
1 km
Tieliikennekelpoisuus
Tieliikennekelpoinen
Moottori
0 cm3, Sähkö
Takuu
24 kk
Vetotapa
Takaveto
Lisätiedot
Lisätiedot

Näyttelytilasta ajamaton Plus- malli!

Helppokäyttöinen ja ympärivuotiseen ajoon soveltuva katettu sähköskootteri on loistava ja hiljaisesti kulkeva autonkorvike, johon mahtuu mukavasti kyytiin sekä kuski että yksi kyytiläinen. Kolmipyöräisen, katetun sähköskootterin vetovoimasta vastaa peräti kaksi erillistä, huoltovapaata sähkömoottoria ( 1000W/pyörä) 40 km/h huippunopeudella. Tämä turvallinen tehopaketti ei tosiaan jää mäkiin jumiin!


goMoto 4.3:n toimintamatka on jopa 92 km ja sillä voi ajaa siellä, missä mopollakin. Laite soveltuu liikkumiseen aivan kaikkialla: niin kaupungissa, taajamassa kuin syrjäisemmilläkin seuduilla.


Talvirenkaat ja akunlämmittimen voit hankkia malliin lisävarusteina. goMoton 4.3:n saat ladattua kätevästi tavallisesta pistorasiasta. Mopoksi rekisteröitävä kulkuneuvo ei vaadi ajokorttia ennen vuotta 1985 syntyneiltä.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä
PopupCenter Hyvinkää / Turboteam Oy

Rahoitus alk. 164.73 €/kk

Täsmäluotto
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset