ID 2677092

Polaris Indy

Indy 650
1 500 €
Musta sport - moottorikelkka
Rovaniemi, Lappi
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
1992
Mittarilukema
Ei ilmoitettu
Moottori
650 cm3, 2-tahti
Vetotapa
Takaveto
Jäähdytys
Nestejäähdytys
Telan leveys
38 cm
Lisätiedot
Lisätiedot

myydään 92 650 polle 1500€. Aikoinaan toin tämän ruottista ja käyttöentisöin. Joutuu varmasti käymään läpi jos museoon haluaa mutta tosi hyvä kunto näinkin. Ei ole mikään pellon reunasta kaivettu raato. Kuomu ehjä uusilla teipeillä, puskurit suorat, tukivarret suorat, suksetkin keulan vahvikkeita lukuunottamatta hyvät, alustan pukit ehjät, penkki ehjä, konetila pesty puhtaaksi - ei kuskata sataa kiloa multaa ja lehtiä kuomun alla. Moottori vakio 650. Kytkin alkuperäinen joka kannattaa uusia. Tuorevoitelu poistettu. Suurimmat kolhut näkyy kuvissa, muuten on ehjä. Foxit keulassa, alustassa vakiot.

Mukaan tulee toinen hyvä tela ja toiset ehjät liukurungot ja halutessaan saa ehjän 500 efi SKS rungon(kuomu, alapohjan, keulan tukivarret sun muuta pisteosaa) josta saapii kaikki korjauspalat täydellistä entisöintiä varten. Pistä soitellen jos kiinnosteleepi.

Vaihdossa käy ainoastaan 1990vm Lynx GLS 3800, muuten vaihtuu rahaan.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä
Kimmo Kaltiokumpu
Päiväkohtainen keskustelujen maksimimäärä saavutettu. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

Rahoitus alk. 32 €/kk

RahalaitosEone
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset