ID 2735832

Lynx Yeti

PRO V-800
3 200 €
Sininen työ - moottorikelkka
703-GH  - Mikkeli, Etelä-Savo
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2008
Mittarilukema
18 016 km
Moottori
800 cm3, 4-tahti
Vetotapa
Hihnaveto
Jäähdytys
Nestejäähdytys
Varusteet
Varusteet
12V ulosotto
Matkustajan istuin
Sähkökäynnistys
Kahvanlämmittimet
Peruutusvaihde
Vetokoukku
12V ulosottoMatkustajan istuinSähkökäynnistysKahvanlämmittimetPeruutusvaihdeVetokoukku
Lisätiedot
Lisätiedot

Viime talvena mökille pilkkikelkaksi hankittu iso nelari Lynx myyntiin. Mökki myyty joten kelkkakin jäi nyt tarpeettomaksi.


Sopii hyvin myös vetojuhdaksi vaikka latuhöylälle tai puiden ajoon. Leveä tela kantaa hyvin vaikka kelkka on painava. Nelitahtikone jaksaa vääntää, eivätkä vaatteet haise 2-tahti kärylle päivän päätteeksi. Kehtaa vaikka laittaa vaimon ja lapset rekeen istumaan ja lähteä retkeilemään. Sähköstartti, pakki, vetokoukku ja kahvalämppärit löytyy. Virran ulosotto takahäkissä sekä mittaristossa. Hyvät tavaratilat, ja takapenkki irrotettavissa nopeasti ilman työkaluja jolloin tavaratila kasvaa entisestään.


Edellisen omistajan mukaan kelkka oli ollut uudesta asti paikallisen kyläseuran omistuksessa ja käytetty lähinnä latuhöylän vetoon ja latupohjien tamppaukseen. Huollettu, mutta huoltokirjaa ei ole täytetty. Viime keväänä moottoriöljyt vaihdettu ja hankittu matkustajan penkki. Mittarissa on kilometrejä, mutta yleisilmeeltään kelkka on siisti.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 67 €/kk

SantanderRahalaitosEoneRahoituskumppani
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset