ID 2735034

KTM 790

Duke
12 000 €
Oranssi katu/matka/sport moottoripyörä
76-CKL  - Tampere, Pirkanmaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2020 (käyt.ott. 4-2020)
Mittarilukema
3 450 km
Moottori
800 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Ketjuveto
Omistajien määrä
1
Varusteet
Varusteet
Huoltokirja
Luistonesto
Lukkiutumattomat jarrut (ABS)
Sähkökäynnistys
HuoltokirjaLuistonestoLukkiutumattomat jarrut (ABS)Sähkökäynnistys
Lisätiedot
Lisätiedot

Myynnissä 790 Duke, joka ei paljon uudelle häpeä. Olen ensimmäinen omistaja ja pyörä on ollut mulla 24.7.2020 lähtien. Ennen minua pyörää oli käytetty liikkeessä koeajopyöränä 600 km verran.

Joudun myymään pyörän, koska ei ole tällä hetkellä varaa pitää kahta kulkuneuvoa. Kernaasti pitäisin kyllä itselläni, koska tuo on omaan makuun nyt aikalailla täydellinen moottoripyörä.


Pyörästä yleisesti niin kotari on lyönyt todella laajat sähköiset varusteet (mm. track mode, quick shifter ylös-alas, luistonestot, kaarre-ABS etc.) noihin vakiona ja kakspyttysenä todella tasapainoinen moottori ajaa. Kuulostaa hyvältä vakioputkellakin.


Kotarin takuuta tosta löytyy 21.4.2022 asti. Huoltoja on tehty liikkeessä tonnin huolto viime kesänä sekä vuosihuolto 3.8.2021.


Laitettu sirompi kilventeline, kotarin tangonpääpeilit, tankinsuojatarrat ja lyhyet vivut. Matkustajan kahva ja sivuheijastimet irroitettu. Orkkisosat mukaan niin saa vakioksi haluttaessa viidessätoista minuutissa.


EI VAIHTOA

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 225.87 €/kk

SantanderRahalaitosEoneRahoituskumppani
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset