ID 2856056
Päivitetty 21.08.2022

KTM 125

XC-W
4 700 €
  • KTM 125
  • KTM 125
  • KTM 125
  • KTM 125
Oranssi enduro/cross/all road/off road moottoripyörä
Mustasaari, Pohjanmaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2017
Mittarilukema
150 h
Moottori
125 cm3, 2-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Ketjuveto
Lisätiedot
Lisätiedot

Eli tällanen siistissä kunnossa oleva kotari myyntiin ajan puutteen takia. Pieniä parannuksia on tultu tehtyä esimerkiksi kaasari vaihdettu Keihiniin joka ei ole yhtä herkkä sää muutoksille ja putkena toimiu Hgs. Kone on täysin rempattu noin 20h sitten (mäntä, laakrerit ja kytkinlevyt). Vikoja sen verran että Hgs putkessa lommo alkukäyrässä, mutta ei vaikuta sen enempää tehoihin. Suoristan lommon jos ehdin. Toinen vika on että mittari herjaa R04 vikakoodia ja ei suostu näyttämään tunteja (tai mitään muutakaan) joten tunnit on arvioitu yläkanttiin. Umpiossa on halkeama niin linssi on vähän sumea. Mukaan löytyy jonkinlaista tilpehööriä esimerkiksi rattaita, piikkirenkaat jotku normi renkaat ja kokonainen katesarja. Kysy jos on kysyttävää tai tule paikan päälle ihmettelemään.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 95.05 €/kk

SantanderRahoituskumppaniTäsmäluottoKattokorko
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset

Laske vakuutuksen hinta tälle moottoripyörälle

Laske vakuutuksen hinta tälle moottoripyörälle

  • Valitse Suomen suosituin moottoripyörävakuutus. Saat ajokautesi pituuteen istuvan hinnoittelun ja tarpeisiisi räätälöidyn täyskaskon 80 % lähtöbonuksella. Meillä voit maksaa laskusi jopa 12 erässä.
Laske hinta ja osta