ID 2730652
Päivitetty 14.09.2021

KTM 125

SX
2 500 €
  • KTM 125
Oranssi enduro/cross/all road/off road moottoripyörä
Kouvola, Kymenlaakso
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2007
Mittarilukema
250 h
Moottori
125 cm3, 2-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Ketjuveto
Omistajien määrä
3
Lisätiedot
Lisätiedot

Siitä hyvässä kunnossa oleva pyörä harrastekäytöstä tunneista ei ole tarkkaa tietoa mutta omat tunnit ylhäällä sekä edellinen pyörän toinen omistaja pitänyt tarkkaa kirjaa ajoista joista näkee tunnit suunnilleen. Pyörä oli seisonut edellisellä omistajalla jonkun aikaa jonka takia kampiakseli oli mennyt pintaruosteeseen joka taas johti kiertokangen laakerin hajoamiseen moottori avattu ja vaihdettu 20h ajettu ktm alkuperäinen kampiakseli sekä petilaakerit kaikki stefat ja tiivisteet vaihdettu uuteen. Männällä ajettu nyt ~50h vaihdetaan ostajan halutessa. Pyörään myös juuri vaihdettu uusi katesarja ja sarvet. Ilmansuodatin vaihdettu joka ajokerran jälkeen ja öljyt 10h välein.


Vaihdossa voi tyrkyttää oikeastaan mitä vaan etusijalla talviautot!

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 53 €/kk

SantanderRahalaitosEone
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset

Kaskoon heti 80 % bonus

Kaskoon heti 80 % bonus

Valitse Suomen suosituin moottoripyörävakuutus. Saat ajokautesi pituuteen istuvan hinnoittelun ja tarpeisiisi räätälöidyn täyskaskon 80 % lähtöbonuksella. Meillä voit maksaa laskusi jopa 12 erässä.
Laske hinta ja osta