ID 2815240
Päivitetty 30.05.2022

Kazuma Loncin

220 €
  • Kazuma Loncin
  • Kazuma Loncin
  • Kazuma Loncin
  • Kazuma Loncin
  • Kazuma Loncin
Keltainen crossimönkijä mönkijä
Akaa, Pirkanmaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2006
Mittarilukema
Ei ilmoitettu
Moottori
50 cm3, 4-tahti
Vetotapa
Ketjuveto
Lisätiedot
Lisätiedot

29.5 Uusi akku paikallaan. Napista käymään mutta jos ei paina kaasua valuttaa pikku hiljaa polttoainetta kaasuttimen ylivuoto letkusta. En jaksaisi avata mutta kokeillaan huomenna laittaa uudet polttoaineet koneeseen ja tippa fuel system cleaneriä.


Myydään Komatzu Lonchin. Kompakti rakenne, yksinkertaiset hallintalaitteet ja luonteeltaan lempeä 49 cc:n Honda Monkeyn kopiona tunnettu puoli-automaattinen nelitahtimoottori – Nämä 50cc mönkijät on helppo ja turvallinen tapa aloittaa ATV-harrastus.


Tästä yksilöstä taka kate ottanut jo iskua ja akku on tiensä päässä eli tönäämällä käymään. Öljyt vaihdettu joka kesä ja muuten korjattu jos on tullut jotain vikaa. Muuten kuvien mukaisessa kunnossa. Käy ja kukkuu, tule katsomaan ja tutkimaan. Hieman tämä yksilö tarvitsee rakkautta ennen kuin sen voi lapselle antaa. Myydään vaihteiden takia. Seuraava meillä on automaatti. Kirjekaveria en tarvitse joten tosi ostaja soittaa.


Ei tinkailla, myydään kuitenkin moottorin hinnalla.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä