Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Victory

Nettimoton Jutut-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset motoartikkelit ja kuulumiset kaksipyöräisten maailmasta. Jos tarkoituksenasi on hankkia oma ...Lue lisää kaksipyöräinen mutta olet vielä lisätiedon tarpeessa, kannattaa tutustua asiantunteviin motovertailuhin ja katsastaa oppaamme siitä, mitä käytetyn moottoripyörän ostossa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon. Jos olet kiinnostunut kaksipyöräisten maailman tuoreimmista uutisista ja mielenkiintoisimmista uusista moottoripyörämalleista, tai kaipaat vielä lisätietoa oman pyörän valinnan tueksi, kannattaa tutustua Nettimoton artikkeleihin.

 • Victory Hammer S – Leveäperäinen sportticruiseri

  Victory Hammer S – Leveäperäinen sportticruiseri

  Victory Hammer S edustaa isojen powercruisereiden sporttista laitaa. Leveä takaläski, USD-keula ja järeät jarrut luovat puitteet aktiivisempaan ajoon.

  28.09.2016
 • Victory Octane – Kuminpolton kuningas

  Victory Octane – Kuminpolton kuningas

  Octane on sporttinen powercruiser ja Victory-malliston tehokkain pyörä.

  01.08.2016
 • Victory Boardwalk – Perinteitä kunnioittaen

  Victory Boardwalk – Perinteitä kunnioittaen

  Boardwalk edustaa Victoryn konservatiivisempaa linjaa. Se on iso ja perinteitä kunnioittava custom-pyörä.

  25.01.2016
 • Victory Gunner – Perustavanlaatuinen Powercruiser

  Victory Gunner – Perustavanlaatuinen Powercruiser

  Victory Gunner on rehellinen muskelipyörä. Bobber-tyylinen ulkonäkö ja järisyttävästi vääntävä moottori yhdistyvät nykyaikaisiin ajo-ominaisuuksiin.

  03.11.2015

 • Ajettua Victory Hammer S

  Ajettua Victory Hammer S

  Suomen teillä jyrisevä amerikkalaisvalmisteinen moottoripyörä isolla V2:lla ei enää välttämättä ole Harley-Davidson. Se voi olla myös Victory, jota myydään nyt myös täällä....

  07.05.2010
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.