Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Uutiset

Nettimoton Jutut-osiosta löydät kaikki ajankohtaiset motoartikkelit ja kuulumiset kaksipyöräisten maailmasta. Jos tarkoituksenasi on hankkia oma ...Lue lisää kaksipyöräinen mutta olet vielä lisätiedon tarpeessa, kannattaa tutustua asiantunteviin motovertailuhin ja katsastaa oppaamme siitä, mitä käytetyn moottoripyörän ostossa kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon. Jos olet kiinnostunut kaksipyöräisten maailman tuoreimmista uutisista ja mielenkiintoisimmista uusista moottoripyörämalleista, tai kaipaat vielä lisätietoa oman pyörän valinnan tueksi, kannattaa tutustua Nettimoton artikkeleihin.

 • Segway – Mönkijämarkkinoiden uusi haastaja    

  Segway – Mönkijämarkkinoiden uusi haastaja    

  Segway tekee uuden aluevaltauksen tuliterällä mönkijämallistolla. Luvassa on uutta teknologiaa sekä ensimmäisenä maailmassa traktorimönkijöiden hybridivoimalinja.

  30.03.2022
 • Brabus 1300R – Ökyilevä Supernaku

  Brabus 1300R – Ökyilevä Supernaku

  Brabus 1300R on huikaisevan kallis tuning-prätkä, joka perustuu KTM SuperDukeen.

  24.02.2022
 • Nettimoto rakentaa – Yamaha XT Osa 2 

  Nettimoto rakentaa – Yamaha XT Osa 2 

  Nettimoton projektipyörän matka kohti valmista pyörää ja MP22-Messuja siintää jo horisontissa. 

  04.01.2022
 • Hyvästit vanhalle Nettimotolle! Tutustu uuteen sivustoon

  Hyvästit vanhalle Nettimotolle! Tutustu uuteen sivustoon

  Nettimoto uudistuu tänä kesänä. Uusi sivu on ollut käytössä ns. beta-versiona parin kuukauden ajan. Olemme saaneet hyvää palautetta, mutta toki meiltä on kysytty sitäkin, miksi muutamme hyvin toimivaa palvelua.

  09.06.2021

Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.