ID 2707080
Päivitetty 22.07.2021

Husqvarna SMR

510
4 990 €
Punainen enduro/cross/all road/off road moottoripyörä
57-CFI  - Lohja, Uusimaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2006
Mittarilukema
Ei ilmoitettu
Moottori
500 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Ketjuveto
Varusteet
Varusteet
Sähkökäynnistys
Sähkökäynnistys
Lisätiedot
Lisätiedot

Tästä jollekkin ärhäkkä ja äänekäs A2 pyörä!

Armeijan takia itseltä myynnissä, muuten olisin hyvin voinut pitääkkin, muttei riitä rahkeet pitää nyt. Kuvista ja videosta ilmenee asiaa riittävästi varmasti päällisin puolin, mutta lisää saa tottakai kysellä.

Mukaan pyörään tulee lähes käyttämätön (kerran ollut ajossa) Sigma, sekä täysin käyttämätön AGM Akku! Myös seuraavaa öljynvaihtoa varten löytyy litkut ja hilppeet, eli ei tarvitse heti olla ostamassa. Mittarilukemasta en osaa tarkkaan sanoa, joku aikaisempi omistaja todennäköisesti oli poikkassut mittarin johdot, jolloin tuo mikä mittarissa näkyy ei ole paikkansapitävä, mutta johdot on nyt korjattu, joten ei kun kovaa ajoa vaan! Jotain olennaista jäi tietysti kertomatta, joten ota yhteyttä viestillä, whatsapilla taikka ihan vaa soittamalla! Vastaan jahka kerkiän!

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 101.14 €/kk

SantanderRahalaitosEoneRahoituskumppaniEtua
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset

Kaskoon heti 80 % bonus

Kaskoon heti 80 % bonus

Valitse Suomen suosituin moottoripyörävakuutus. Saat ajokautesi pituuteen istuvan hinnoittelun ja tarpeisiisi räätälöidyn täyskaskon 80 % lähtöbonuksella. Meillä voit maksaa laskusi jopa 12 erässä.
Laske hinta ja osta