ID 2674534
Päivitetty 14.05.2021

Husqvarna SMR

2 400 €
  • Husqvarna SMR
  • Husqvarna SMR
  • Husqvarna SMR
  • Husqvarna SMR
  • Husqvarna SMR
Valkoinen katu/matka/sport moottoripyörä
YBV-64  - Koski, Varsinais-Suomi
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2013
Mittarilukema
36 000 km
Moottori
125 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Ketjuveto
Lisätiedot
Lisätiedot

Kilometrejä pyörällä on toki jo paljon mutta pyörää on huollettu paljon. Edellisen omistajan toimesta alakerta remontoitu 28tkm kohdalla. Itse ostin pyörän n 30tkm kohdalla ja siihen on vaihdettu sen jälkeen paljon osaa. Viime kesällä noin 34tkm kohdalla pyörä oli huollossa jolloin vaihdettiin:Sylinteri,mäntä,nokkaketju,nokkaketjun ohjuri,starttimoottori,syylärit.


Ainoat huonot puolet pyörässä ovat se että startti ei toimi ja säädöissä on parantamisen varaa. Starttimoottori ja relevaihdettu eli joko johdoissa häikkää tai akussa. Kaasarin säädöt hiukan hukassa eli kierrokset leijuu mutta ei ole itseä haitannut.


Mukaan saa kaikki osat mitä on itselle jäänyt eli 2 syyläriä(toinen vuotaa),kaasarin(puuttuu joitakin osia),vilkkureleen,ja vanhan starttireleen. Pyörä on joka päiväisessä ajossa joten kilometrejä tulee koko ajan lisää. Tosiostajan kanssa voidaan keskustella hinnasta tai mukaan on mahdollista saada hyväkuntoiset piikkirenkaat vanteineen.


Lisätietoja ja kuvia saa kysymällä.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä
Nico Hyppönen
Päiväkohtainen keskustelujen maksimimäärä saavutettu. Ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja.

Rahoitus alk. 51 €/kk

SantanderRahalaitosEoneRahoituskumppani
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset

Kaskoon heti 80 % bonus

Kaskoon heti 80 % bonus

Valitse Suomen suosituin moottoripyörävakuutus. Saat ajokautesi pituuteen istuvan hinnoittelun ja tarpeisiisi räätälöidyn täyskaskon 80 % lähtöbonuksella. Meillä voit maksaa laskusi jopa 12 erässä.
Laske hinta ja osta