ID 2734366
Päivitetty 15.10.2021

Honda CBR

125 R
980 €
  • Honda CBR
  • Honda CBR
  • Honda CBR
  • Honda CBR
  • Honda CBR
  • Honda CBR
Musta katu/matka/sport moottoripyörä
23-VCJ  - Turku, Varsinais-Suomi
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2010 (käyt.ott. 6-2010)
Mittarilukema
29 500 km
Moottori
125 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Takaveto
Omistajien määrä
2
Varusteet
Varusteet
Huoltokirja
Sähkökäynnistys
HuoltokirjaSähkökäynnistys
Lisätiedot
Lisätiedot

Siitä luotettava kevari lähtee nätisti käyntiin pidemmänkin tauon jälkeen, eikä ikinä ole tienvarteen jättänyt. Sopii täydellisesti vaikka ekaksi pyöräksi. Kilometrejä kertynyt tähän mennessä hieman päälle 29 500.

"Vikoja" löytyy sen verran että katteissa on naarmuja edellisen omistajan kaatumisien jäljiltä, oikea etuvilkku vaatii hieman teippiä pysyäkseen kiinni mutta toimii silti täysin. Lisätty kuvat vaurioista. Etuhaarukan vasemmanpuolen stefa vuotaa hieman jos kauheen töyssysellä tiellä ajaa. Etukumilla ajaa varmaan vielä yhden kesän ja sitten se on vaihtokunnossa.

Pyörässä on kiinni Giannellin tehoputki, vakioputken saa mukaan, sen lisäksi mukaan saa myös hyvin käyrän etujarrukahvan, pressun suojaksi, 2.5l moottoriöljyä, 500ml jarrunesteitä sekä pienemmän eturattaan.


Pyörään kertyy edelleen kilometrejä sillä se on satunnaisessa ajossa. Pyörä ei myöskään ole pakkomyynnissä. Tinkivaraa on silti.

Arkisin soitot vain aamupäivisin.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 21 €/kk

RahalaitosEone
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset