ID 2727796
Päivitetty 10.05.2022

Honda CBF

600 S rempattu/rahoitus/vaihto
2 700 €
Sininen katu/matka/sport moottoripyörä
CB600  - Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2004
Mittarilukema
67 km
Moottori
600 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Ketjuveto
Varusteet
Varusteet
Sähkökäynnistys
Takalaukku
SähkökäynnistysTakalaukku
Lisätiedot
Lisätiedot

2021 Keväällä isosti rempattu Honda. Ostokuittia ja tositetta löytyy. Jokunen kuva ja tarkempaa tietoa tosiostajalle rempasta. Kulutusosat ok renkaita myöden. Jännitteensäädin uusittu. Parkkipaikallakin ketterä pyöritellä ja hiljainen. Toimii puhtaasti läpi kierrosalueen. 175cm saa istua selkä suorassa. Vakio tanko ja +50mm korkeampi pleksi hyvä pitkille matkoille. Mukaan toinen matalampi pleksi. Alkuperäiset työkalut ja omistajan käsikirja. Tarakka lähtee irti jos siromman perän haluaa. Tämänhän taitaa saada kuristettua a2 35kw kun alkuperäisteho tehtaalta alle 70kw?


Soitot mieluiten 12-15 aikaan töiden vuoksi. Viesteihin ja soittopyyntöihin vastaan kun kerkeän. Pyörä onnistuu myydä rahoituksella! Myös vaihto ja asialliset tarjoukset otetaan huomioon.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 54.73 €/kk

SantanderTäsmäluottoKattokorko
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset

Laske vakuutuksen hinta tälle moottoripyörälle

Laske vakuutuksen hinta tälle moottoripyörälle

  • Valitse Suomen suosituin moottoripyörävakuutus. Saat ajokautesi pituuteen istuvan hinnoittelun ja tarpeisiisi räätälöidyn täyskaskon 80 % lähtöbonuksella. Meillä voit maksaa laskusi jopa 12 erässä.
Laske hinta ja osta