ID 2691181
Päivitetty 16.07.2021

Harley-Davidson Touring

FLHTCI Electra Glide Classic
11 000 €
Punainen metalliväri custom/chopper/cruiser moottoripyörä
Kiiminki, Pohjois-Pohjanmaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2001
Mittarilukema
Ei ilmoitettu
Moottori
1 500 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Hihnaveto
Lisätiedot
Lisätiedot

Siinä olisi seuraavalle matkaratsu kaikilla herkuilla. Maileja mittarissa 69000. Jakopään parannus tehty jossain vaiheessa (ratasjakopää) ja samassa yhteydessä laitettu diamond cut sylinterit ja kannet. Koneen kokoonpanon sisällöstä tai kuutiotuumista ei tarkempaa tietoa, mutta löylyä tuntuu olevan selvästi paljon alkuperäistä enemmän. Kasettisoitin ja kajarit edessä sekä takana. Peräboksi ja sivulaukut. Rinehart putkisto (riittävästi melua). Renkaat melko hyvät. Täysin valmis vaikka heti pidemmällekin reissulle. Myyn pyörää toisen puolesta. On varmaan tarjolla olevista ikäluokkansa parhaita edustajia, joten kannattaa käydä katsomassa tarkemminkin, mikäli isompi reissupyörä on hankinnassa. Tarjouksia ja mahdollisesti vaihtoa pienempään voi ehdotella.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 208.39 €/kk

SantanderRahalaitosEoneRahoituskumppani
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset

Kaskoon heti 80 % bonus

Kaskoon heti 80 % bonus

Valitse Suomen suosituin moottoripyörävakuutus. Saat ajokautesi pituuteen istuvan hinnoittelun ja tarpeisiisi räätälöidyn täyskaskon 80 % lähtöbonuksella. Meillä voit maksaa laskusi jopa 12 erässä.
Laske hinta ja osta