Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

 • Myy motosi nopeammin!

  Ilmoituksesi huomataan paremmin kun kiilaat sen etusivulle tai hakutulosten kärkeen.
  Nostot maksavat vain muutaman euron ja maksaa voit helposti usealla eri maksutavalla.
  Etusivu
  Motoikkuna
  Nosta ilmoituksesi etusivulle ja todella huomataan. Palvelun etusivu on eniten vieraillumpia sivuja palvelussa.
  Etusivu
  Hinta alkaen 4 € / tunti
  Ilmoituksesi näkyy vähintään 1 tunnin etusivun Motoikkunassa. Nostot menevät jonoon ja kun ilmoituksesi näkyy, saat vahvistuksen sähköpostiisi.
  Hakutulokset
  Ohituskaista
  Ohituskaistalla ilmoituksesi kiilataan myös hakutulosten kärkeen, silloin kuin se vastaa käyttäjän tekemää hakua.
  Hakutulokset
  Hinta alkaen 8,90 € / 7 päivää
  Ilmoituksesi pääsee Ohituskaistalle useaksi päiväksi. Jos Ohituskaistalla on muitakin hakua vastaavia ilmoituksia, lisänäkyvyys jaetaan tasapuolisesti.
  Hakutulokset
  Pikalinkkisivujen Motoikkuna
  Skootteri, Mopo vai Moottoripyörä? Jos ilmoituksesi vetoaa juuri tietynlaista kulkupeliä etsiviin, nosta se sopivan Pikalinkkisivun kärkeen.
  Pikalinkkisivujen Autoikkuna
  Hinta alkaen 3 € / 2 tuntia
  Ilmoituksesi näkyy vähintään 2 tuntia valitsemasi pikalinkkikategorian hakutulosten Motoikkunassa. Nostot menevät jonoon ja kun ilmoituksesi näkyy, saat vahvistuksen sähköpostiisi.
  Maksutapoja on monta
  Kätevän Mobiilimaksun lisäksi käytössäsi on yleisimmät verkkopankit, luotto- ja pankkikortit, tekstiviesti ja APE-maksu.
  Lisätietoa Nostoista ja niiden maksamisesta
  Motoikkuna - Etusivu ja Pikalinkkisivut
  Motoikkunaan nostetut ilmoitukset menevät jonoon ja ne näytetään saapumisjärjestyksessä. Kun ilmoituksesi on tullut näkyviin, saat heti vahvistuksen sähköpostiisi. Jokainen ilmoitus näkyy vähintään luvatun ajan nostopaikassa. Kello 24 -08 välisenä aikana ilmoitukset eivät vaihdu.
  Ohituskaista
  Nostettu ilmoitus näkyy Ohituskaista-ikkunassa, kun se sopii käyttäjän antamiin hakuehtoihin. Mikäli sopivia Ohituskaista-ilmoituksia on useampia, näkyvyys jaetaan tasapuolisesti.
  Ohituskaistan ostaminen jatkaa ilmoituksen normaalia voimassaoloaikaa ohituskaistan päättymiseen saakka, jos ilmoitus on päättymässä aiemmin.
  Yleistä
  Ilmoituksen sijainti nostopaikassa on satunnainen eikä siihen voi vaikuttaa.
  Varmistaaksemme kuvien selkeyden, pidätämme oikeuden poistaa manipuloidut kuvat etusivun kuvanostoista.
  Tekstiviestipalvelu toimii seuraavien operaattorien liittymillä: Telia, DNA, Elisa, Saunalahti, Tele Finland, GoMobile, Aina, Kolumbus. Tekstiviestipalvelu on toteutettu yhteistyössä Gameleo Systems Oy:n kanssa http://www.gameleo.fi
  APE-maksun tuottaa APE Payment Oy.
  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä seuraavien suomalaisten pankkien Aktia, Säästöpankki, POP, S-Pankki, Lähitapiola, Oma Säästöpankki, Ålandsbanken osalta ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
  Tukiasioissa ota yhteys palautelomakkeella ylläpitoon.
  Palvelulla ei ole peruutusoikeutta.