ID 2697145

Fantic Motor Casa

125 Motard
5 500 €
Valkoinen katu/matka/sport moottoripyörä
61-VHO  - Lapua, Etelä-Pohjanmaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2019
Mittarilukema
8 290 km
Moottori
125 cm3, 4-tahti
Vaihteisto
Manuaali
Vetotapa
Ketjuveto
Omistajien määrä
1
Lisätiedot
Lisätiedot

A2 alta pois hyvä kevari ensimmäiseltä omistajalta. Vaihdettu peilit tangon alle (moottoripyöriin tehdyt, ei mitkään polkupyörän peilit) (näkee paremmin). Mukaan saa kaikki vakio-osat, huoltokirjan, nastarenkaat ja kaiken muun pyörään istuvan tavaran mitä löytyy. Pyörä on ihan vaikiokuntoinen. Takuuseen vaihdettu tyyppivikaiset tarrat (2 kertaa, nyt pysyy kiinni) ja tankki. Kaikki huollot ja takuutyöt tehty merkkiliikkeessä (motoseinäjoki). Säilytetty aina lämpimässä tallissa. Kilometrejä tulee satunnaisesti lisää. Yhteydenotot whatsapp:ssa milloin vain tai soittaen klo 16-20. Ketju, rattaat ja takahaarukan kiinnitysakseli vaihdetaan liikkeessä ennen myyntiä. Ei vaihtoja.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 111.26 €/kk

SantanderRahalaitosEoneRahoituskumppaniEtua
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset

Kaskoon heti 80 % bonus

Kaskoon heti 80 % bonus

Valitse Suomen suosituin moottoripyörävakuutus. Saat ajokautesi pituuteen istuvan hinnoittelun ja tarpeisiisi räätälöidyn täyskaskon 80 % lähtöbonuksella. Meillä voit maksaa laskusi jopa 12 erässä.
Laske hinta ja osta