ID 2621039
Last updated 12.06.2021

Yamaha MT-07

Lahden Bike Marine Oy on monipuolinen vene- ja koneliike Päijät-Hämeessä. Tarjoamme laajan valikoiman veneitä, moottoripyöriä ja mönkijöitä vauhdikkaaseen vapaa-aikaan.
9 251 €
  • Yamaha MT-07
  • Yamaha MT-07
  • Yamaha MT-07
Black street/travel/sport motorcycle
Lahti, Päijät-Häme
Ad type
For sale
Year model
2021
Mileage
Not specified
Engine
700 cm3, 4-Stroke
Gearbox type
Manual
Drive type
Chain
Office fee
300 €
Notes
Notes

Vuodelle 2021 MT-07 kokee tuntuvan päivityksen niin muotoilun kuin ajovalojen osalta. Entistä näyttävämmät muodot ja etenkin puhuttelevan näköiset, uudet ilmanottoaukot sekä uusi LED-ajovalo korostavat Y-mallisen etuosan modernia ilmettä. Päivitetty, EU5-hyväksytty moottori tuottaa entistä lineaarisemman kaasuvasteen ja vääntövoiman ja uusi pakoputkisto tunnusomaisen jämäkät pakoäänet.


Uusi leveämpi, vahvistettu ohjaustanko helpottaa kääntymistä ja tekee ajoasennosta entistä jämäkämmän. Entistä suuremmat, 298 mm jarrulevyt tuottavat paremman jarrutehon ja -tuntuman. Mittariston mustataustainen nestekidenäyttö, mustat jarru- ja kytkinkahvat sekä tyylikkäät LED-vilkut korostavat laadukasta varustelua ja viimeistelyä, mikä takaa luokkansa parhaan hinta-laatusuhteen.

Check vehicle information
Check vehicle information
You can check technical information of the vehicle and history of ownership, inspections and insurances from Rekkari.fi. Price from 2,90 €
Take Contact
Lahden Bike Marine Oy