ID 2679502
Last updated 24.05.2021

Keeway Hurricane

Hurricane 50 E5
KAIKKIIN UUSIIN TRAKTORIMÖNKIJÖIHIN PUSKULEVYSARJA 150CM KAUPANPÄÄLLE JA ILMAINEN KOTIINKULJETUS JA EDULLINEN RAHOITUS!!! Asiantunteva huolto moottoripyörille, mopoille ja mönkijöille.
1 890 €
WARRANTY
  • Keeway Hurricane
White scooter
Not registered (Undriven vehicle)  - Vaasa, Pohjanmaa
Ad type
For sale
Year model
2021
Mileage
Not specified
Engine
50 cm3, 4-Stroke
Warranty
24 mm
Drive type
Belt
Notes
Notes

uosittu Hurricane tekee viimein paluun Keewayn skootterimallistoon.


Kevyttä ja kompaktia Hurricanea on ilo käsitellä ahtaammissakin paikoissa ja sillä pystyy mukavasti ajamaan kaiken mittaiset kuskit.


Tekniikkapuolesta vastaa moderni ja pienikulutuksinen E5-luokituksen nelitahtimoottori, joka on erittäin toimintavarma ja miellyttävä ajaa.


Ajattoman tyylikäs muotoilu ja moderni tekniikka tekevät Hurricanesta lyömättömän yhdistelmän! Päiväajovalot, takavalo, sekä suuntavilkut on kaikki toteutettu modernisti LED-valoin.


Hurricanen suunnittelussa on mietitty tärkeitä ominaisuuksia jokapäiväiseen käyttöön, ja siitä löytyykin mm. kätevä USB-paikka esim. puhelimen laturille, reilun kokoinen 6,2 l polttoainesäiliö, selkeä mittaristo, mukava istuin, helpot hallintalaitteet sekä tehokkaat jarrut ja laadukkaat renkaat.


Värit: valkoinen ja grafiitti

Check vehicle information
Check vehicle information
You can check technical information of the vehicle and history of ownership, inspections and insurances from Rekkari.fi. Price from 2,90 €
Contact
Wasa Motocenter Oy