•   
  4 500 €
  Send Message

  Honda CB

  900 F Hornet

  ID 2455092.

  Blue street/travel/sport motorcycle
  Moto3 Oy on Kuopiossa toimiva käytettyjen vapaa-ajan koneiden kauppaan erikoistunut osto- ja myyntiliike. Myymme ja ostamme veneitä, moottoripyöriä, mönkijöitä ja moottorikelkkoja. Keskitämme kaiken osaamisemme ja energiamme pelkästään konekauppaan.

  Dealer: Moto3 Oy

  Suvannontie 1, 70780 Kuopio - Show Map
  Member since 3 years

  Myydään sitä mille on kysyntää, ostetaan sieltä mistä niitä löydetään - tällä ideologialla Moto3 tarjoaa asiakkailleen paitsi nopeasti vaihtuvan valikoiman suosittuja ja hyväkuntoisia käytettyjä vapaa-ajan koneita, myös mahdollisuuden kuluttajille saada oma laite helposti myytyä.

  Myydään sitä mille on kysyntää, ostetaan sieltä mistä niitä löydetään - tällä ideologialla Moto3 tarjoaa asiakkailleen paitsi nopeasti vaihtuvan valikoiman suosittuja ja hyväkuntoisia käytettyjä vapaa-ajan koneita, myös mahdollisuuden kuluttajille saada oma laite helposti myytyä. Tämä yritys on käytännössä syntynyt yleisön pyynnöstä!
  ‹ Hide

  Best time to contact: Ma- Pe klo 9-17 La klo 10-14
  • Jussi Hartikainen
   LOMALLA
   044...Show number
  • Sami Törrönen
   044...Show number

  Questions

  Please direct questions concerning this advertisers vehicles to seller

  * Nettimoto.com is not responsible for the vehicle details shown for any vehicle. Always check the details from the seller.

  Start livechat
  Call:
  Phone
  Phone
  Phone
  4500 €
  Honda CB 900 F Hornet
  Nettimoto ID 2455092
  Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettimoto.com
  on mobile

Honda related test drives