MAINOS
Read 8 104   0

Vetta on sähköskootteri ihan kaikille!

Vetta on sähköskootteri ihan kaikille!

Esittelyssä uusi, rajoja rikkova, Vetta-sähköskootteri, jonka saat itsellesi alkaen vain 55 eurolla kuussa.

Vetta-sähköskootteri on suunniteltu siten, että sillä saa ajaa kuka vain ilman minkäänlaista ajokorttia. Saat ajaa Vettalla missä vain missa pyöräilisitkin. Korkean maavaran, täysjousituksen ja kunnon renkaiden ansiosta Vetta kulkee jämäkästi alustasta riippumatta. Siksi Vettalla on helpompi ajaa kuin polkupyörällä!

Polkupyörän vapaus ilman polkemista ja hikoilua

Sähköskootteri Vetta kuvaaja Antti Liinpää

Liikkuminen sähköskootteri Vettalla ei voisi olla helpompaa. Väännät vain kahvasta ja vauhti kiihtyy pehmeän jouhevasti reippaaseen pyöräilynopeuteen. Vettan 25 km/h huippunopeudella saat ajaa kaikilla pyöräteillä tai vaihtoehtoisesti tien reunalla. Pysäköidä voit jalkakäytävälle tai vaikkapa pyörätelineen viereen.

Vetta on monella tavalla ylivertainen kulkupeli. Perinteisellä mopolla voit ajaa pyörätiellä vain jos se on erikseen sallittu. Lisäksi ajaminen edellyttää rekisteröintiä, liikennevakuutusta ja nuoremmilta kuskeilta ajokortin. Sen sijaan Vettalla ajat vapaasti kaikilla pyöräteillä, vaivattomasti ilman byrokratiaa. Ajaminen on myös erittäin edullista. Muutaman bensatankillisen hinnalla kuittaat helposti esimerkiksi laitteen kuukausittaisen maksuerän ja  lataukseen tarvittavan sähkön.

Klassista muotoilua ja hiottua käytännöllisyyttä

Uuden Vetta-sähköskootterin puhdaslinjainen ulkonäkö ja design tuovat mieleen perinteisen italialaisen muotoilun. Tärkeimmät ominaisuudet löytyvät kuitenkin pinnan alta!

Vettassa kaunis ulkokuori yhdistyy viimeisteltyyn suunnitteluun, harkittuihin yksityiskohtiin ja ennen kaikkea luotettavaan tekniikkaan, jota vaaditaan Suomen vaativissa olosuhteissa.

Vetta on täysin suomalainen merkki. Loppukokoonpano ja laadunvalvonta tapahtuu Tampereella ja Vettassa on suomalainen CE-merkintä.

Saatavilla myös nopeampi versio

Enemmän vauhtia kaipaaville Vettasta on myös mopoksi rekisteröitävä versio, jolla pääset 45 km/h. Tällä versiolla ajamiseen 1984 jälkeen syntyneet tarvitsevat mopokortin.

Luonto kiittää kun kuljet sähköllä. Mikä parasta, käyttö on halpaa. Tyypillisesti alle 5 euroa kuussa. Irrotettavan akun ansiosta lataat Vettan helposti missä vain normaalista seinäpistokkeesta.

  • Sähköskootteri Vetta kuvaaja Antti Liinpää
  • Sähköskootteri Vetta kuvaaja Antti Liinpää
 

Täysi 2 vuoden takuu – ilman kilometrirajoitusta

Vetta-sähköskootterin takuu on kaksi vuotta ilman kilometrirajoitusta. Entä huolto? Vettan huoltoverkostossa on yli 500 pistettä ympäri Suomen – Helsingistä Ivaloon. 

Vettan saat itsellesi alkaen 1600 eurolla tai vain 55 eurolla kuussa. Ensimmäinen kuukausi 0 euroa. Ei käsirahaa. Tilaa numerosta 02 480 9060.

Lisää tietoa: www.vetta.fi

Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions

More articles

All articles »
6 vinkkiä aloittelevalle motoristille

6 vinkkiä aloittelevalle motoristille

KymiRing MotoGp:n testipenkissä

KymiRing MotoGp:n testipenkissä

Motokauppa käy kuumana - mitkä myydään käsistä?

Motokauppa käy kuumana - mitkä myydään käsistä?

Mönkijällä pääsee paikkoihin minne muille vehkeillä ei ole asiaa - katso kuinka traktorimönkijä hyppää!
MAINOS
Video Icon

Mönkijällä pääsee paikkoihin minne muille vehkeillä ei ole asiaa - katso kuinka traktorimönkijä hyppää!

MP19 – Adventurepyörien tenho ei kaikkoa

MP19 – Adventurepyörien tenho ei kaikkoa