ID 2733515
Päivitetty 20.10.2021

Derbi DXR

250 Tieliik.malli
1 250 €
  • Derbi DXR
  • Derbi DXR
  • Derbi DXR
  • Derbi DXR
  • Derbi DXR
Punainen tieliikennemönkijä mönkijä
FH-972  - Helsinki, Uusimaa
Ilmoitustyyppi
Myydään
Vuosimalli
2007 (käyt.ott. 4-2007)
Mittarilukema
9 508 km
Moottori
250 cm3, 4-tahti
Vetotapa
Ketjuveto
Varusteet
Varusteet
Sähkökäynnistys
Matkustajan istuin
SähkökäynnistysMatkustajan istuin
Lisätiedot
Lisätiedot

Juuri katsastettu (8.10) toimiva ja hauska mönkijä myyntiin. Minulle tällä hetkellä tarpeeton. Seisoi 4 vuotta paikallaan edellisellä omistajalla, jonka jälkeen laitoin kuntoon.


Mönkijässä Qmaxin etu- ja takaraudat sekä tieliikenne renkaat, joissa hyvin pintaa. 2020 kesällä vaihdettu: Kaasutin, polttoaineletku- sekä suodatin, virtalukko, kytkin-, kaasu-, nopeusmittarin sekä ryypyn vaijeri. Sytytystulpat, ketjut, ilmansuodatin, jarrupalat taakse sekä jarrusatula taakse. Kaikki nesteet vaihdettu myös 2020. 2021 vaihdettu akku, jarruletku, oikea sisempi raidetangonpää, sytytystulpat iridium tulpiksi. Staattorin vaihdoin myös sytytysongelmien vuoksi. Tänä kesänä hioin ja maalasin rungon, sekä kaikki katteet. Kulkee noin 90 km/h.


Miinuksia sen verran, että tärisee jonkin verran kovasta vauhdista sekä kytkin on aika jäykkä. Hauska ajaa normiajoja sekä maastossa. Laita viestiä tai soita jos tulee jotain kysyttävää! Vaihdot ei kiinnosta.

Tarkista kohteen tiedot
Tarkista kohteen tiedot
Voit tarkistaa moton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista Rekkari.fi:stä. Hinta alkaen 2,90 €
Ota yhteyttä

Rahoitus alk. 28 €/kk

RahalaitosEone
Katso rahoitustarjoukset rahoituskumppaneiltamme.
Näytä rahoitustarjoukset