Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

  

TM ajettua: Husqvarna Nuda 900

TM ajettua: Husqvarna Nuda 900
  • Husqvarna Nuda
  • Husqvarna Nuda

Husqvarna Nuda 900 on olemukseltaan nakupyörän ja supermoton yhdistelmä. Persoonallisesta ulkonäöstä ei aivan heti osaa päätellä, minkälaiseen ajoon pyörä on suunniteltu, ja missä se on parhaimmillaan.

Husqvarna on nykyään BMW:n omistuksessa. Tämän takia ei ole ihme, että Nudan voimanlähde perustuu Rotaxin valmistaman BMW F 800 R -mallin moottoriin. F 800 R:n moottoriin on kuitenkin tehty muutoksia, jotta se soveltuisi paremmin Husqvarnan tyyliin. Huipputeho on muutosten jälkeen 77 kW ja suurin vääntö 100 Nm.

BMW F 800 GS:n runkoa on lyhennetty 50 mm ja ohjausakselin kiinnitystä tukevoitettu vaihtamalla tilalle 80 mm:n putki. Lisäksi ohjauskulmaa on pienennetty.Näillä muutoksilla Nudaan on haettu supermotomaisia ominaisuuksia eli nopeaa ohjaustuntoa sekä urheilullista ja kevyttä käsiteltävyyttä.

Nuda osoittautui riemastuttavaksi ajettavaksi. Erinomainen ajoasento, kapea ja jäykkä runko sekä pyörän maltillinen paino antavat hyvät lähtökohdat hauskanpitoon.

Uutuudesta on tarjolla myös Nuda 900 R -malli. Punavalkoiseksi väritetty 900 R mukailee Husqvarnan kilpailuvärejä. Varustus on perusmallia urheilullisempi, ja 900 R soveltuukin hyvin myös ratapäiväiloitteluun.

Tiivistelmä TM:n 5/2012 artikkelista

Osta ja lue koko juttu Husqvarna Nudasta TMnetistä>>

Kommentit

Nettimoton käyttäjien antama arvosana

     
4.5 / 5
motomallille Husqvarna Nuda
Lue käyttäjäarvostelut tai kirjoita oma »

Myytävät Husqvarna Nuda -motot

test
Husqvarna Nuda900cm³, '13, 12tkm
6 690 €
test
Husqvarna Nuda900cm³, '13, 10tkm
6 900 €
Rekkari.fi-palvelusta ajoneuvon tarkat tiedot Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »